Toimitamme ja asennamme tuotteet ympäri Suomen

Hannumet Oy:n toimitiloista Kaarinasta pystymme kuljettamaan tilatut tuotteet tehokkaasti koko maahan. Toivotamme siis lämpimästi tervetulleeksi myös Varsinais-Suomen ulkopuolella sijaitsevat asiakasyritykset. 


Toimitamme vaativat teräsrakenteet ja suurikokoiset kappaleet yleensä pintakäsiteltyinä. Pintakäsittelyn saralla teemme yhteistyötä paikallisen KSP Kaarina Oy:n kanssa. Maalaamo on lähellä, joten teräsrakenteiden siirtäminen pintakäsittelyyn onnistuu kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Käytämme kaikkien valmistamiemme tuotteiden toimitukseen ja paikoilleen asennukseen omaa kuljetus- ja asennuskalustoamme.

Toimitilat ja kalusto

Hannumet Oy on vaativien teräsrakenteiden erikoisosaaja

Kaikki tuotteemme valmistetaan asiakkaan toimittamien suunnitelmien pohjalta omissa tuotantotiloissamme Kaarinassa.
Tarkka ja loppuun hiottu projektinhallintamme sekä pienimpienkin yksityiskohtien huomioon ottaminen takaavat, että tilatut teräsrakenteet vastaavat aina tarkoitustaan. Esimerkiksi Konecranes ja Suomen Lauttaliikenne ovat luottaneet palveluihimme jo yli 30 vuoden ajan.

Erikoisosaamisena nosturiradat ja lossikalturit

Erityisosaamistamme on suorituskykyisten siltanosturiratojen valmistaminen ja paikalleen asentaminen. Nosturiradat räätälöidään asiakkaan toivomusten mukaisesti – yli 30 vuoden kokemuksella ymmärrämme tarpeesi ja toiveesi perinpohjaisesti.

Mikä on lossikalturi?
Lossikaltureiksi kutsutaan rantatörmiin kiinnitettäviä ja toisesta päästään ponttonien päällä makaavia teräsrakenteita, joiden yli ajoneuvot ajavat lauttaan. Valmistamme ja huollamme kaltureita ja ponttoneja koko Suomen alueella.